V tomto tématu je popsána aktualizace hlavního úložiště s použitím změn v administrativní konzole, zrušení změn administrativní konzoly a pokračování v práci s hlavním úložištěm nebo pokračování v práci s použitím změn administrativní konzoly, které nejsou uloženy do hlavního úložiště.
Dokud nejsou změny uloženy do hlavního úložiště, používá administrativní konzola při sledování změn lokální pracovní prostor.
Pokud změníte lokální konfiguraci, bude v seznamu zobrazena každá cesta a konfigurační soubor, kterých se může týkat aktualizace v hlavním úložišti.
Určuje, zda chcete vynutit synchronizaci uzlu v čase, ve kterém byly změny uloženy do hlavního úložiště, spíše než v čase, kdy je synchronizace obvykle prováděna.
Určuje, že od zahájení provádění změn došlo ke změně některých konfiguračních údajů jiným uživatelem. Klepnutím na tlačítko Uložit můžete údaje tohoto jiného uživatele přepsat nebo můžete klepnutím na tlačítko Zahodit vlastní provedené změny zrušit a ponechat v platnosti změny provedené tímto jiným uživatelem.