Felhasználók törlése

Megkeresheti és kilistázhatja azokat a felhasználókat, amelyek megfelelnek a keresési feltételeknek. Miután kiválasztott legalább egy felhasználót, törölheti azokat, és eltávolíthatja a felhasználói azonosítókat a felhasználói nyilvántartásból.

Megjegyzés: Ha az egyesített tárak konfigurációja módosult az alkalmazáskiszolgáló vagy a telepítéskezelő elindítása óta, újra kell indítania az alkalmazáskiszolgálót vagy a telepítéskezelőt annak biztosításához, hogy a felhasználók és csoportok módosításait mentse a rendszer az aktuális konfigurációban.
  1. A navigációs panelen kattintson a Felhasználók kezelése elemre.
  2. A Keresés alapja mezőben válassza ki a listából az attribútumot, amelyiket használni kíván egy vagy több felhasználó kereséséhez. Válassza például a Felhasználói azonosító beállítást.
  3. A Keresett érték mezőbe írja be a keresett karaktersorozatot a felhasználók halmazának korlátozásához, vagy a helyettesítő karakterrel (*) adja meg a kereséshez az összes felhasználót. Az, hogy a keresésnél a kis- és nagybetűk eltérőnek számítanak-e az a használt felhasználói nyilvántartástól függ.
  4. A Találatok maximális száma mezőben adja meg a megjeleníteni kívánt keresési találatok maximális számát.
  5. Kattintson a Keresés gombra. A keresés befejeződése után a keresési feltételeknek megfelelő felhasználók egy táblázatban jelennek meg.
  6. Jelölje be a törölni kívánt felhasználók melletti jelölőnégyzetet.
  7. Kattintson a Törlés gombra.
  8. A megerősítéshez kattintson újra a Törlés gombra. A felhasználók azonnal törlésre kerülnek, és eltávolításra kerülnek a felhasználói nyilvántartásból. A felhasználókat felsoroló táblázat frissítésre kerül és a kijelölt felhasználók már nem jelennek meg a listában.