Csoportok törlése

Megkeresheti és kilistázhatja azokat a csoportneveket, amelyek megfelelnek a megadott keresési feltételeknek. Miután kiválasztott legalább egy csoportot, törölheti azokat, és eltávolíthatja a csoportneveket a felhasználói nyilvántartásból.

Megjegyzés: Ha az egyesített tárak konfigurációja módosult az alkalmazáskiszolgáló vagy a telepítéskezelő elindítása óta, újra kell indítania az alkalmazáskiszolgálót vagy a telepítéskezelőt annak biztosításához, hogy a felhasználók és csoportok módosításait mentse a rendszer az aktuális konfigurációban.
  1. A navigációs panelen kattintson a Csoportok kezelése elemre.
  2. A Keresés alapja mezőben válassza ki a listából az attribútumot, amelyiket használni kíván egy vagy több csoport kereséséhez. Válassza például a Csoportnév beállítást.
  3. A Keresett érték mezőbe írja be a keresett karaktersorozatot a csoportok korlátozott halmazához, vagy a helyettesítő karakterrel (*) adja meg a kereséshez az összes csoportot. Az, hogy a keresésnél a kis- és nagybetűk eltérőnek számítanak-e az a használt felhasználói nyilvántartástól függ.
  4. A Találatok maximális száma mezőben adja meg a megjeleníteni kívánt keresési találatok maximális számát.
  5. Kattintson a Keresés gombra. A keresés befejeződése után a keresési feltételeknek megfelelő csoportnevek egy táblázatban jelennek meg. Ha vannak leírások, akkor azok is biztosítva vannak.
  6. Jelölje be a törölni kívánt csoportok melletti jelölőnégyzetet.
  7. Kattintson a Törlés gombra.
  8. A megerősítéshez kattintson újra a Törlés gombra. A csoportok azonnal törlésre és eltávolításra kerülnek a felhasználói nyilvántartásból. A csoportokat felsoroló táblázat frissítésre kerül és a kijelölt csoportok már nem jelennek meg a listában.