Az ablak Általános lapján jelenítheti meg vagy módosíthatja a meglévő csoportok információit. Módosíthatja a leírást, ha már létezik, vagy újat hozhat létre, ha még nem létezik. Ha nyilvántartás írásvédett, akkor csak információkat tekinthet meg a csoportról. A mezők nem szerkeszthetők.
Kattintson az OK gombra a frissített csoportinformációk elmentéséhez a felhasználói nyilvántartásban, zárja be az ablakot, és lépjen vissza az előző ablakba.
Kattintson az Alkalmazás gombra a frissített információk elmentéséhez a felhasználói nyilvántartásba és hagyja a jelenlegi ablakot nyitva.
Ha nyilvántartás írásvédett, akkor csak információkat tekinthet meg; a mezőket nem szerkesztheti. Megtekintés után kattintson a Mégse gombra az előző ablak megjelenítéséhez.
Megjegyzés: Ha több lerakatot is támogat, melyek közül néhány csak olvasható, néhány pedig írható és olvasható, akkor bizonyos frissítési lehetőségek akkor is meg fognak jelenni, ha nem biztos, hogy végre tudja hajtani a műveletet. Ha olyan objektumot próbál meg frissíteni, amelyik egy csak olvasható lerakatban van, akkor egy hibaüzenetet fog kapni.