A Biztonsági felülvizsgálati alrendszer engedélyezhető és beállítható az alábbi panelről olyan felhasználók számára, akik Felülvizsgáló szereppel rendelkeznek.
Az adminisztrációs konzol oldal megtekintéséhez kattintson a Biztonság > Biztonsági felülvizsgálat elemre. Ha a Biztonsági felülvizsgálat engedélyezése nincs kiválasztva, akkor az alábbi panelen a további mezők tiltottak.
A Biztonsági megfigyelés engedélyezése jelölőnégyzet lehetővé teszi a felhasználók számára a Biztonsági megfigyelés engedélyezését vagy letiltását. Alapértelmezésben a Biztonsági felülvizsgálat nem engedélyezett. A mező az audit.xml fájlban az auditEnabled mezőre vonatkozik.
A Felülvizsgálati alrendszer meghibásodási művelet beállítás leírja az alkalmazáskiszolgáló viselkedését, a felülvizsgálati alrendszerben. a meghibásodási eseményben. A Felülvizsgálati értesítéseket a felülvizsgálati alrendszer meghibásodásának értesítéseihez, a naplózáshoz kell beállítani. Ha a biztonsági felülvizsgálat nem engedélyezett, akkor ezek a műveletek nem kerülnek végrehajtásra. A Meghibásodások hibát tartalmazhatnak a felületen vagy az eseményfeldolgozásban. Alapértelmezésben a felülvizsgálati alrendszer meghibásodási művelet beállítása, Nincs figyelmeztetés értékre van beállítva.
A Nincs figyelmeztetés művelet azt határozza meg, hogy rendszer a felülvizsgálót nem értesíti a felülvizsgálati alrendszer meghibásodásáról. A termék folytatja a feldolgozást, de a felülvizsgálati jelentés tiltott lesz.
A Figyelmeztetés naplózása művelet azt határozza meg, hogy rendszer a felülvizsgálót értesíti a felülvizsgálati alrendszer meghibásodásáról. A termék folytatja a feldolgozást, de a felülvizsgálati jelentés tiltott lesz.
A Kiszolgáló leállítása művelet azt határozza meg, hogy az alkalmazáskiszolgáló leáll, amikor a megfigyelési alrendszerben helyreállíthatatlan hiba történik. E-mail értesítések beállítása esetén a felülvizsgáló értesítést kap arról, hogy hiba történt. A rendszernaplóba naplózás beállítása esetén a meghibásodás értesítése naplózásra kerül a rendszerfájlban.
Az elsődleges felülvizsgáló felhasználói név legördülő menü olyan érvényes felhasználót ad meg, aki benne van az aktuális felhasználói nyilvántartásban és akitől a Felülvizsgáló szerep származik. Alapértelmezésben ez a mező üres, amit kötelező kitölteni.
A Részletes felülvizsgálat engedélyezése beállítás meghatározza, hogy egy felülvizsgálati feljegyzésben mekkora felülvizsgálati adatmennyiség kerülhet jelentésre. A részletes mód minden felülvizsgálható adatpontot lement, míg ha nincs engedélyezve, akkor csak a rendelkezésre álló adatok részhalmazát. Ez a lehetőség alapértelmezésben le van tiltva.