Ezen az oldalon a felülvizsgálati feljegyzések titkosítása engedélyezhető. A felülvizsgálati rekordok titkosítása biztosítja, hogy a titkosítási tanúsítvány hoz hozzáféréssel rendelkező felhasználó tekinthesse meg a felülvizsgálati rekordokat.
Az adminisztrációs konzol oldal megtekintéséhez kattintson a Biztonság > Biztonsági felülvizsgálat > Felülvizsgálati rekord titkosítási konfiguráció elemre. Ha a Titkosítás engedélyezése nincs kiválasztva, akkor az alábbi panelen a további mezők tiltottak. A titkosítás alapértelmezésben nem engedélyezett.
Meghatározza, hogy a felülvizsgálati feljegyzések titkosítottak legyenek-e. A jelölőnégyzet alapértelmezésben nincs bejelölve.
Megadja a titkosítási tanúsítványt tároló felülvizsgálati kulcstárolót.
Új kulcstárolót az Új... gombra kattintva lehet létrehozni.
Egy meglévő tanúsítvány adható meg, amely a titkosítási tanúsítvány t tartalmazó felülvizsgálati kulcstároló mezőben megadott kulcstárolóból kerül felhasználásra. Ez a mező alapértelmezésben kiválasztott. A security.xml fájl kulcstárolójának használata esetén adminisztrátori szerepkör szükséges.
Ha a Tanúsítvány a kulcstárolóban mező ki van jelölve, akkor a tanúsítvány álnév legördülő menü megjeleníti a kulcstárolóban lévő tanúsítvány álnevek listáját, amely a Titkosítási tanúsítvány t tartalmazó felülvizsgálati kulcstároló mezőben van meghatározva. A legördülő menüből válassza ki a felülvizsgálati rekordok titkosításához használandó tanúsítványt.
Megadja, hogy az Titkosítási tanúsítvány t tartalmazó felülvizsgált kulcstároló mezőben megadott kulcstárolóban új tanúsítvány kerül létrehozásra.
Ha az Új tanúsítvány létrehozása a kiválasztott kulcstárolóban ki van jelölve, akkor a Tanúsítványálnév mező létrehozza a létrehozandó tanúsítvány nevét a Titkosítási tanúsítvány t tartalmazó felülvizsgálati kulcstároló mezőben megadott kulcstárolóban.
Ha ki van jelölve, akkor a Tanúsítvány automatikus előállítása mező megadja, hogy az alkalmazáskiszolgáló automatikusan előállítja a tanúsítványt. Ez a mező alapértelmezésben ki van jelölve, ha az Új tanúsítvány létrehozása a kiválasztott kulcstárolóban mező ki van jelölve.