A megjelenített felhasználók és csoportok nincsenek a felhasználói nyilvántartásban meghatározva, de rendelkeznek szereppel. Lehetséges, hogy a szerepkiosztás után eltávolításra kerültek a felhasználói lerakatból.
Az oldal megjelenítéséhez a konzolban kattintson az
alábbi útvonalra:
Egy listázott elem tulajdonságainak tallózásához vagy
módosításához válassza ki a nevét a listából.
Ha hatást szeretne gyakorolni néhány felsorolt elemre,
akkor jelölje be a jelölőnégyzeteket a nevük mellett, majd használja a
rendelkezésre álló gombokat.
Ha szeretné módosítani, hogy mely bejegyzések legyen
felsorolva, illetve megjelenítésük részletességét, akkor használja a
Szűrési beállításokat.
Az elérési úton a
biztonsági_érték Engedélyezett, ha
az üzenetkezelési biztonság engedélyezett, vagy
Tiltott, ha az üzenetkezelési
biztonság nem engedélyezett.
Ez a panel megjeleníti a felhasználó- és csoportnevek
listáját, amelyek a felhasználói lerakatban korábban létrehozásra kerültek és hozzáférési szerepeket
kaptak a kiválasztott erőforrásokhoz, de azóta a felhasználó- és csoportnevek már eltávolításra
kerültek a felhasználói lerakatból. Ezen a panelen eltávolíthatja több felhasználó és csoport
szereptípus hozzárendeléseit, amelyek már nincsenek benne
a felhasználói lerakatban:
- Egy önálló ismeretlen felhasználó- vagy csoportnév kezeléséhez kattintson a felhasználó vagy
a csoport nevére.
- Több ismeretlen felhasználó- vagy csoportnév kezeléséhez a
Kiválasztás oszlopban jelölje be minden egyes
felhasználó- vagy csoportnév jelölőnégyzetét, majd kattintson a
Szerepek eltávolítása elemre.
- Név
- A felhasználó neve, aki hozzáférési szerepmeghatározással rendelkezik, de nincs megadva a felhasználói nyilvántartásban.
- Típus
- A felhasználó egy felhasználó, egy csoport vagy egy csoporttag-e.